Så er det (snart) jul igen, og med julen hører underlag?

For en god del måneder siden, før Alexander blev født, faldt vi over nogen plasticunderlag i vores Kvickly som var ved at lukke ned, i Rosengårdscenteret. Tror vi gav en 20’er for dem.

Nu hvor Alexander er begyndt at spise med ved bordet tænkte jeg at de måske ville være smarte at tage frem. Og hvad ser jeg? – de har sørme også et julemotiv på så det passer jo perfekt. Også selvom det er en lidt spøjs ting at lave til julehalløj, men hey. Her i landet begynder man jo at pynte til jul engang i juni så jule-underlag er vel ikke det underligste 😉

Alexander synes de var monster fascinerende og valgte at lige denne her var hans (og ja, de er alle ens). Det har jeg i hvert fald valgt for ham fordi han var så lækker at savle på den som det første.

DSC_0001_1530

DSC_0007_1536 Her ser I hvorfor han altid er så stille, rolig og glad 😉

 DSC_0009_1538

I dag fik vi så lov til at afprøve de nye underlag og jeg kan love jer for at han gik til den. Han var lidt træt så der kom ikke så meget kartoffelmos ned, men der kom rigelig ud over bordet, over gulvet, over stolen, over tøjet, i ansigtet, panden, nakken. Fandt endda noget under det ene knæ (!) da han skulle gøres klar til bad. Det eneste, der overlevede, var foran på dragten, hvor hagesmækken sad. Nårh ja, så ved man da at den virker.

DSC_0011_1540 Jeg er et uskyldigt lille lam, far.

DSC_0012_1541

DSC_0015_1544

DSC_0027_1556

DSC_0029_1558

DSC_0031_1560 … siger vi.

Det er nu faktisk dejligt med en dreng, der hellere end gerne vil udforske alt og smage på det hele. Også selvom hver aften efterhånden ender med en eller anden version af dette:

DSC_0034_1563

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s