Tror det bliver en om’er

I dag har bare været en af de der dage, som starter med -38 timers søvn og alt for mange tanker. Fik at vide lidt over midnat, at skønne Stephanie havde født alt, alt for tidligt og så kan man jo ikke lade være med at tænke, “Dét der, det skete bare ikke!”.

Men jo, det gjorde det. Og jo, man tænker automatisk yderst brugbare tanker som “Hvad hvis det havde været min?” og “Hvad fanden siger man til sådan noget uden at komme til at lyde super ufølsom?” For dét skal man da nok komme til uanset hvor velmenende man er.

Men uanset, så er han en skøn lille bebs med super kære små fingre, der klarer det super godt og vi glæder os til at se ham rigtigt og overdynge ham med gaver når tid er (:

Og så er det jo heldigt, at mormor har glædet sig til at passe Alexander igen og i går sagt hun ville komme og hente ham, for jeg kan love jer for at vi havde brug for en dag hvor man bare absolut ingenting intelligent laver.

Han har til gengæld haft det suuuper hyggeligt med mormor og var en træt, men yderst glad lille mølle da han kom hjem igen. Nu ligger han og sover trygt i sin seng mens vi forsøger at vælge en film at se (eller, rettere, mens Johnny forsøger at få mig af computeren så vi kan vælge film).

Og lidt billeder:

DSC_0060_1631 DSC_0062_1633

Mormor er bare så meget bedre en de to andre tosser, for hun giver mig opmærksomhed heeeele tiden.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s