Og så blev han stor

Så er der lige 5 dages værd af billeder, der skal uploades. Ville have været helvedes meget nemmere hvis ikke min computer var gået nedenom og hjem, så hver gang jeg skal til at gøre noget, jeg har gjort 100 gange før, får jeg den der – “Nårh ja, det program har jeg heller ikke længere installeret”.

Men nu hvor det virker igen skal I da ikke snydes for at se en masse dejlige billeder af vores kønne unge. Som vi i for øvrigt tog fejl med hensyn til. Vi synes jo han var sådan et stille og roligt gemyt som farmand, men nu kommer vi ikke længere udenom at han vidst også har fået noget af morens temperament med.

DSC_0255

DSC_0260

DSC_0268

DSC_0265

DSC_0270

Her er han så i fuld gang med at sidde selv. Det synes han lige at han gerne ville lære sådan fra den ene dag til den anden, og nu er det bare helt vildt sjovt at kunne selv. Og så er det jo også praktisk at man endelig kan bruge den ene hånd til noget fornuftigt fordi man nu er stærk nok til at holde sig oppe med én.

Edit_1

DSC_0305

DSC_0307

Det var meget hyggeligt at smile og klappe af ham den kønne baby inde i spejlet. Ikke bare fordi han er køn, men fordi det er sjovt at kunne klappe selv! Ja, den nye færdighed skulle også lige tiføjes i løbet af samme uge som at sidde op, sammen med at lære at række tunge (og hvis nogen skulle undre sig kan man bruge riiigtigt lang tid på at sidde og række tunge af en baby).

Så er han jo også begyndt at møve sig fremad og hen mod bogreolerne (men okay, han er jo også omringet af dem) så vi valgte at lægge nogen af hans bøger i den. Her er resultatet. Ligner noget, der smager meget godt, ikke?

DSC_0276

Så er der denne her, til alle Doctor Who fans som gerne vil fangirle med mig – den fik jeg i adventsgave og den står nu og passer på Alexander når han sover.

Og så skal I selvfølgelig ikke snydes for de bedste af billederne, som vi fik taget i dag, ret spontant.

DSC_0315

DSC_0317

DSC_0318

DSC_0320

DSC_0322

DSC_0323

DSC_0324

Tror vidst de billeder taler lidt for sig selv 😉

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s