Veloverstået første jul

Det er lige præcis, hvad det er.

Det første den unge herre gør d. 24. er sgu at lære at kravle. Her lige knapt 5 dage senere går det hurtig fremad, omend det ser ret så sjov ud for os voksne (øh, sagde jeg voksne? Jeg mente HAHAHA) og det var en hurtig “efternøler” eftersom han lige lærte at sidde, klappe og række tunge ikke engang en uge før det. Jo jo, han kan jo.

Juleaften klarede han også rigtig fint ude hos faster; pakkekalenderleg var fascinerende nok til at han sad og fulgte meget fokuseret (og meget stille) med, og så synes han bare at hans kusine var det bedste siden flaskens opfindelse 😉

De to hyggede rigtig meget:

DSC_0054

Han fik nogen super lækre gaver men den fra mor og far er selvfølgelig yndlingsgaven 😉 Han fik sådan en stor lastbil, der kan forvandles til en værktøjsbænk, og selvom han ikke helt forstår pointen i den endnu er den alligevel monstersjov at lege med.

Jeg synes personligt den fedeste gave var mormors – et legetelt, der fylder halvdelen af stuen! Alexander fandt det meget underholdende at hans tossede mor sad derinde (woho for at være lille!) og grinende fik ham overtalt til at komme med ind. Det var alt samme meget sjovt og hyggeligt indtil det så skulle slås ned. Det er sådan et pop-up telt så det siger bare POP, og så er bunden foldet ud og man skal kun lege akrobat i en halv time for at få pløkkerne sat i (…) MEN når det så skal slås ned igen tager det en hær og en Dalek for at få det pakket ned igen.

Men det lykkedes og vi har aftalt at de ikke bliver åbnet igen før end han faktisk kan bruge det rigtigt. For så kommer det aldrig ned igen.

Resten af gaverne er ting, han først kan bruge om et stykke tid, hvilket er fantastisk. Han har alt for meget halløj lige nu til at vi kan være nogen steder, så både gaver og mit vundne 500,- BR gavekort (fik jeg lige fortalt hvor fedt det var at vinde?) må vente til han vokser fra det nuværende.

Og så har han lige valgt at vokse ud af 98% af sit str. 68 tøj og en del af sit (NYE!) str. 74 tøj, så der skal snart shoppes og vaskes og sorteres og lægges på plads igen.

Til sidst er her et billede fra juleaften af far og Mr. Strithår. Yderst pæne fyre, hvis jeg selv skal sige det.

DSC_0037

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s