Velkommen til 2014!

Mr. Strithår er i dag nøjagtig 7 måneder gammel og vi nægter stadig at tro på, at det passer. Det føles som meget, meget kortere tid. Men igen, når man tænker tilbage på da han var lillebitte og rosinagtitg kan man lidt bedre forstå at der nok må have gået noget tid i hvert fald.

Efter han har gennemskuet hvordan man sidder op er der virkeligt kommet far på, både med at kravle men nu også med at forsøge at stille sig op. Afhængig af underlag og højde på den ting han har fat i, går det enten nogenlunde eller slet ikke.

Bordet er blevet rigtig interessant område men han ender også med at falde bagud gevaldigt ofte. Det rører ham dog ikke specielt meget, det er bare klynk, klynk, op igen for at grave videre efter ting på bordet.

DSC_0076

DSC_0078

DSC_0080

DSC_0081

Gider du lige, mor? Jeg er faktisk optaget her.

Og selve nytårsaften klarede han bare helt fantastisk, smagte på maden med stor glæde og sov til normal tid og igennem resten af natten til trods for det sindssyge fyrverkæri herude – som undertegnede ikke kunne. Og så var det da sjovt at lege med mormor mens forældrene lavede maden.

DSC_0088

DSC_0090

DSC_0091

Så alt i alt en god start på det nye år (:

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s