Noget om tomat

Så er de første par uger af januar ved at være overstået og der er sådan set ikke sket så meget nyt. Ungen spiser alt hvad han kommer i nærheden af, han er på ingen måde kræsen. Det er faktisk kun broccoli, der ikke er noget stort hit indtil videre pga. konsistensen.

Til gengæld er tomat og ISÆR ketchup det største hit nogensinde. Det startede faktisk meget uskyldigt med at han fik lov til at smage lidt på en pomfrit. Men det udviklede sig hurtigt til mange hysteriske skrig hvis ikke vi gav ham mere. Og hver gang der er ketchup i farevandet nu ved vi hvordan det ender – enten i skrig og skrål eller i en eller anden snedig afledningsmanøvre fra os, sådan at han glemmer hvad han var i gang med at spise. Det her billede er fra den uskyldige opstartsfase sidste gang han fik ketchup. Resten var knapt så uskyldigt.

Image

Ketchup er fantastisk…

Image

… men tomat er nu også godt!

Og så er der lige ét, hvor han hygger på far. Hvis I undrer jer over hvorfor det altid er Johnny, der holder ham, er svaret meget simpelt – ungen nægter at sove hos mig om han så fik 20 ketchupflasker for det.

Image

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s