8 måneder!

Den 3. februar var Alexander hele 8 måneder gammel og det kan tydeligt mærkes at han ikke længere er nogen baby. Han kravler i fuld fart over det hele (lidt ligesom den der baby i Tom & Jerry, hvor Johnny og jeg så er dem, der forsøger at fange ham) og rejser sig nu op af ting uden problemer.

Han har hele 5 tænder; to i undermunden og tre i overmunden, hvor de dog ikke alle er vokset helt frem endnu. Men i hvert fald er det meget sjovt at børste dem, synes han (:

I går var vi nede i vuggestuen for første gang og det gik over al forventning. Han var lidt grumpy fordi han havde valgt at hoppe formiddagsluren over, men efter alle de ting der skete i de 45 min vi var dernede, sov han til gengæld også i en hel time. Pædagogerne var søde og opmærksomme på børnene hvilket var dejligt at se, og Alexander nød opmærksomheden har fik fra nogen af de andre børn, der synes han var en spøjs lille størrelse. Så nu glæder vi os alle en smule mere til d. 1. april hvor han rigtigt begynder.

I aften fik vi så pastahjul og jeg kan da love for at der blev kværnet ned, selvom der også blev sendt onde blikker til far – nej tak, far, det kan godt være jeg ikke selv kan få noget som helst på skeen men du skal endelig ikke forsøge at hjælpe mig!

Senere gik han dog over til at bruge fingrene igen, hvilket i kan se resultatet af her:

DSC_0016

DSC_0025

DSC_0029

Og ja, sådan ser han ud efter aftensmad. Hver gang. Men ingen af os tre syntes at det var praktisk at give ham skemad så det hoppede vi så let og elegant hen over – og nu har vi en altædende dreng 😉

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s