Din 1. måned – Juni

Allerede fra første dag kæmper du med at holde hovedet selv. Du er meget opmærksom og får ros fra alt sundhedspersonale for at være så udadvent. Et par dage gammel så vi dit første smil.

Den første tur med barnevognen var en succes men de efterfølgende gange brokkede du dig så meget at vi blev nød til at tage dig op. Så kom du op at hænge hos far, som en lille smølf i dine blå bukser og hvide hue.

Modsat andre babier vil du kun sove på maven og til trods for din alder og din størrelse kan du fylde en god del af dobbelsengen og formå at sparke mor og far i løbet af natten, ligesom vi tit er vågnet med en lille numse i hovedet.

Vi var i centeret da du var 5 dage gammel, og du ville ikke sidde i barnevognen så længe. Så kom du op til far som bar dig stolt rundt mens alle kiggede på dig og kommenterede på, hvor sød og lille du var.

Det er heromkring du begynder at forstå, at man kan lave andre lyde en sur gråd, så du ligger tit og snakket med dig selv før du falder i søvn, ligesom du smiler og pludrer lidt med når vi snakker med dig.

Et af de sjoveste minder er, da du skulle have skiftet ble første gang. Far gav dig den på og tog den af, uden problemer, mens mor stod laaangt væk fra puslebordet, holdte vejret, og stak en åbnet pose frem so bleen hurtigt kunne kumme af vejen!

Og så nævner vi ikke torpedo-pletterne på legetæppet… ;)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s