Din 2. måned – Juli

Nu har du virkeligt lært at holde hovedet selv! Ja, det svajer stadigvæk en del, men du kan faktisk! Du kan vende det fra side til side mens du ligger på maven uden at tørre næsen af i sengen og holde dig op og kigge når du er oppe hos mor og far.

En dag sidder mor og ser TV, da hun opdager noget ud af øjenkrogen. Hun vender sig om for at se hvad der er, og et lille bitte behåret hoved titter frem, mens en lille bitte stolt Alexander storsmiler for sig selv. Det er lykkes dig at løfte dig op og holde hovedet, helt selv!

Ikke lang tid efter det lærer du at trække dig op i hænderne når mor og far hjælper til med en finger, og selvom det kræver en del anstrengelse og koncentration klarer du det super flot.
Nu er det ikke længere nogen nyhed at du kan pludre derudaf og smile stort, men det er stadig det dejligste syn mor og far nogensinde har set.

Du er endda kommet så langt som til at holde sutten selv (men den forsøgte du også allerede fra de første par uger).

Du er næsten aldrig ked af det og selv når du brokker dig, er du egentligt sur og ikke ked af det. Tro mig, vi kan høre forskel. Mest har du brokket dig over at blive skiftet det første stykke tid men ellers er det oftest fordi du er overtræt og ikke kan finde ro. Der har mor fundet ud af, at det hjælper at sætte musik på og synge. Vi har prøvet en del forskelligt med god held men en af mors og din yndlingssange (der virker!) er Crazy Love. Far synger heavy metal for dig og I hører dubstep sammen men så længe det virker… ;)

Første gange du var i bad var du rigtigt, rigtigt sur. Vi kunne ikke engang tørre dig med en fugtig vådserviet uden at du gik amok, så bad var – ikke overraskende – ikke din yndlingsting. Det blev dog bedre næste gang, eftersom vi alle tre var ved at dø af varme. Så var det pludseligt så sjovt at du endda smilte. Efter vi lige var kommet over den første sure mine, that is.

En tilfældig morgen, mens du ”sidder”, tror mor du er ved at være træt for du læner dig meget forover. Men du er i virkeligheden optaget af dine nyfundne tær! De første par uger kendte du kun til dem på venstre fod, og jeg kan love dig for at du så sjovt ud da du opdagede de andre 5 også (:

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s