Din 3. måned – August

Nu er du virkeligt en rigtigt lille person efterhånden. Der er ingen tvivl om, at du har personlighed, og der er nemt at mærke, om du er i godt eller dårligt humør.

Du sover stadig ret godt, med tanke på hvor lille du er. Gerne fra kl. 19.30 til kl. 5. Mor ville dog ønske det var i ét stræk, men man kan ikke få alt ;)
Du har efterhåden ingen problemet med at holde hovedet, og selv du ligger på maven kan du løfte dig og holde hovedet – og du er så stolt.

Du elsker at hive dig op i vores fingre for at komme op at sidde. Så meget, at du faktisk en gang imellem ender med selv at sætte dig op fra vores ben af – også selvom du hænger forover, eller endnu oftere, falder til den ene side.

Badetid er næsten en succes, selvom du stadig er lidt skeptisk. Vi håber vi kan tage dig med i svømmehalen snart, uden at du går helt agurk.

D. 20. august rullede du om fra maven til ryggen. Selvom det stadig er svært for dig, har du fået ret nemt ved at vende dig om på siden.

D. 26. august sidder mor og far i sofaen da de hører et klynk eller to. For god ordens skyld vælger mor at kigge til dig, selvom hun tænker du bare sover. Du gjorde du næsten også – faldet ned ved siden af madrassen! Du lignede én, der var meget forvirret og ret så forskrækket, men heldigvis fik vi dig hurtigt rette til igen.

D. 27. august, om morgenen, aer mor dig på nakken. Du synes åbenbart det kilder for du laver en hel lille menneskelatter for første gang. Du virkede selv lidt overrasket og gjorde det kun to gange, men vi glæder os til at høre det igen!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s