Din 5. måned – Oktober

Oktober har også budt på en masse fra din side. Du er efterhånden blevet rigtig god til at vende dig om på ryggen, og nu er du begyndt at kunne vende dig om på maven også. Du kan nemt komme op på alle fire og rokke frem og tilbage, og du forsøger da også ihærdigt at komme frem – du tror dog bare at det er nok, at svinge røven frem og lade armene blive, så du ender som regel på næsen (mens mor og fra kun griner lidt af dig). Men vi glæder os til at se når det lykkes dig at komme fremad. Indtil videre klarer du det bedst bagud, om end det så ikke lige er intentionen.

Din sundhedsplejerske var på besøg d. 2. oktober og du var 66 cm lang og vejede hele 7 kg! Vægtmæssigt ligger du lige på gennemsnitter og længdemæssigt over! Du er en sej lille gut, du er.

Du kan nemt tage fat i dine fødder nu og øver dig ihærdigt i at få dem i munden. Det lykkes en gang imellem men ikke nær så ofte som du havde håbet.

Vi er også begyndt at give dig mos og du synes kartoffelmos er NOM NOM. Allerede fra første gang ville du selv styre skeen (eller rettere, mors hånd) men du mangler bare lige at gennemskue hvordan man får al maden af skeen – lige nu forsøger du bare at slubre den af hvilket er lidt besværligt med kartoffelmos.

Og det er bare super sjovt at røre ved maden, både kartoffelmosen (som vi har mange beviser på er endt alle andre steder end i maven) og aftensmaden; tarteletfyld og sauce føles godt nok sjovt at røre ved! Bare ærgerlig at mor er ond og tvinger dig til at vaske hænder når du er færdig.

Vi glæder os til at du om en lille måneds tid må smage på alt vores aftensmad; det skal nok være rigtig sjovt for os alle tre.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s