Din 6. måned – November

Der sker så meget, så hurtigt, at man næsten slet ikke kan nå at følge med. Du lærer hele tiden nye ting og bliver ved med at forbløffe mor og far.

Du kan nu uden problemer komme op på alle fire, og vugget stadig frem og tilbage med fuld fart. Nu er du også begyndt at kunne løfte den ene arm på samme tid, for at tage fat i ting, hvilket er et stort fremskridt. Du har stadig ikke gennemskuet hvordan man kravler så lige nu går dine forsøg ud på at du er på alle fire og så rejser dig sådan at du har både hænder og fødder fladt ned i gulvet – frem kommer du ikke på den måde men far og mor griner  en god del af dig.

Du triller nemt om på ryggen nu men det er ikke altid helt meningen. Nogen gange ligger du og leget på maven og BAM! Så ligger du på ryggen og ser yderst forvirret ud. Men så vender vi dig bare tilbage igen og du fortsætter med din leg – yndlingslegene lige nu er ”Prøv at få fat i mors telefon og fars tastatur så jeg kan gnave” samt ”Gnav i alt, faktisk”.

Eftersom du nå må få rigtig mad får du smagsprøver her og der – du har spist ris (de røg ned, og over gulvet og bordet og dig selv og- ) og kunne lide dem, du har smagt kartoffel og mørbrad, som var lige en tand for svære at spise, du har spist yoghurt og cremefraiche, som til gengæld var rigtig sjovt at spise, så man kan ikke sige at du er en kræsen gut, for du har i hvert fald en stor appetit.

Du snakker også enormt meget (aner ikke hvem du får det fra, host host) og fortæller gerne lange og højlydte historier vi ikke fatter en brik af. Men vi hører dem glædeligt alligevel, for du er så fin at se og høre på. Mor og far elsker dig rigtig meget.

Vi har målt og vejet dig til omkring de 69 cm og 8,7 kg, så du er en stor, fin dreng! Vi er meget stolte af dig.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s