Din 8. måned – Januar

Som altid er der bare sket enormt meget. Efter et veloverstået første nytår som du klarede super flot har du fået flere tænder og mere hår og du kravler endnu mere over alt. Du er blevet rigtig god til at rejse dig op af ting selv og det udnytter du i fulde drag – bl.a. ved at pille i alle mors bøger og alle fars ledninger. Du elsker at slå på fars tastatur og han er så sød at lade dig gøre det (:

Du er glad for at hjælpe mor med at “folde” vasketøj. Selvom du godt nok slæber det med rundt på gulvet og bruger vores tøj til at tørre bordet af med. Men det er intet i forhold til vaskemaskinen som bare er det næstbedste, der findes – hver gang den bliver tændt sidder du straks foran for at se hvad der sker. Det bedste i verden er at hygge med far 😉

På madfronten går det stærkt fremad. Du har fundet ud af at du elsker pomfritter med ketchup (eller faktisk, hvad som helst med ketchup) og Gud redde dén, der ikke er hurtigt nok til at dyppe pomfritter for dig i ketchup. Du har også spist din første ostehaps (bland mange andre ”første) og selvom det meste røg på gulvet var det er hit alligevel. En hel banan har du også formået at spise, og så er det baaare sjovt at spise grønne bønner fordi de kan svinges frem og tilbage. D. 9. kunne du selv styre skeen men der er stadig et stykke vej igen 😉

Du elsker at se dig selv i spejlet for du ved hvor fantastisk du er 😉 Og du er nu blevet så stor at vi ikke må give dig sutten i munden – så tager du den ud og putter den selv tilbage. Kan selv, vil selv!

24. jan. er det endeligt godt nok vejr til at kunne komme ud at gynge. Din første gyngetur fik du på mor mens far tog billeder. Rutsjeturen måtte udsættes for der var stadig is på rutsjebanen.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s