Din 9. måned – Februar

Nu kravler du så meget at det halve kunne være nok! Du piller i alle ting (helst dem du ikke må) og vi er blevet nød til at sætte forhindringer op foran køkkendøren – for det meste din fine bObles elefant, som du så bare bruger til at stille dig op af.

En af dine andre yndlingsbeskæftigelser er at pille i wallstickers. Du forstår nemt et nej (enten stopper du eller også græder du fordi du føler dig dybt uretfærdigt behandlet) men fristelsen er for stor når du tror mor og far ikke kan se dig. Du har bidt halen af et af 3D dyrene du har til at hænge på døren. Desuden bed du et stykke plastic af en føle-bog fordi det åbenbart så lækkert ud. Du er lidt svær at holde styr på!

Du snakker enormt meget og enormt højt, og er begyndt at kunne sige små ”ord” som et meget forsigtigt ”ja” eller ”nej” når du gentager os. Og du har fundet ud af at når du siger ”mom mom” (nom nom) får du mad, så det har du lært at udnytte – super fantastisk for både dig og os (:

Nu spiser du faktisk mere end du smider på gulvet men med 7 ½ tand er det vidst også en smule nemmere at tygge i lidt flere ting. Det forhindre dig dog ikke fra stadig at få tomat i ansigtet og pasta i håret 😉

Vi tog en tur i centeret og du var så glad for en Iron Man figur i stor størrelse, at du begyndte at græde at vi skulle videre. Jensens var dog sjovere for det var første gang du spiste selv dér og du var åbenbart også meget lykkelig over muligheden for vi havde rigeligt at gøre rent bagefter (hvor du også så dit snit til at putte ketchup i håret på mor – to gange) men det var super hyggeligt.

Du eeelsker at blive passer hos mormor og nyder rigtigt meget at være hos farmor – især nu hvor du er blevet så stor at du har lagt mærke til vufferen. For så er det pludseligt endnu mere sjovt at ”tabe” mad ned på gulvet. De er begge meget imponerede over hvor meget du kan spise, helt selv.
Nu kan du godt lide at bladre og kigge i bøger, men helst selv. Hvis vi forsøger at læse med dig vil du hellere gnave i dem 😉

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s